Scroll to top

Podcast med BabyzPodcast Part 1 & 2

”Vi gästas i BabyzPodcast av Frida Detter som delar med sig av tre fantastiskt starka och positiva förlossningsberättelser. Frida som valde att föda med ”hypnobirthing” startade sedan företaget Hypnobaby för att hjälpa andra. Och underbart med fler ”förlossningsverktyg” tycker vi.

Frida säger så här: Hypnobaby– The Positive Birth Society har skapats med syftet att hjälpa kvinnor i världen samt deras partners skapa positiva födelse upplevelser.

Att föda barn är inte en intellektuell process, utan kroppslig och därför behöver vi förbereda oss på ett annat sätt än att bara vara pålästa. Kroppen är gjord för att föda barn och arbetar bäst utan att våra tankar lägger sig i under födandet.

Med hjälp av Hypnobirthing och Mindfulness-tekniker lär vi oss att ta kontrollen över våra tankar under födsel processen för att låta kroppen arbeta ostört.

Frida Detter, upptäckte metoden 2013 i London och efter tre Hypnobirthing födslar diplomerade hon sig till KGH (Katharine Graves) Hypnobirthing instruktör i London och sedan grundade Hypnobaby i Stockholm 2017 för att ta det vidare till Sverige.”

Related posts

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *