Scroll to top

 

Bli diplomerad KGHypnobirthing instruktör i Sverige

 

Hypnobirthing har blivit allt mer populärt och fler har upptäckt dess fördelar senaste åren i Sverige. Många inom vården börjar bli nyfikna och nu behöver man inte åka utomlands för att bli diplomerad instruktör. Hypnobaby håller nu live KGH instruktör utbildningar i Stockholm i samarbete med KGHypnobirthing institutet i London. Vi vill tillsammans med alla som är intresserade och har möjlighet att kunna sprida denna fantastiska metod till fler blivande föräldrar, kunna erbjuda en komplett KGHypnobirthing utbildning i Sverige. Som grundläggning till kursen får du får en online hypnoterapi modul och en online grundläggande födsel modul. Både Hypnoterapi för Hypnobirthing och födsel modulerna genomför du i valfritt tempo innan du påbörjar instruktör utbildnings modulen på plats. Kursen är godkänd av Royal College of Midwives.

För att boka plats till nästa utbildning, anmäl dig på kontakt formuläret här.

 

Datum:
25,26,27 april 2023, Stockholm- course in English with Katharine Graves and Frida Detter
November (datum TBC) 2023, Stockholm- kurs på svenska med Frida Detter

Pris: 

14 500 sek (inkl moms) för dig som privatperson (ex moms för företag). Hör av dig om du önskar delbetalning när du bokar.

 

Vem riktar sig kursen till?

De som utbildar sig till hypnobirthing instruktörer kommer från olika bakgrunder, där var och en bidrar med sina erfarenheter och kunskap de förvärvar i KG Hypnobirthing-lärarutbildningen.

Kunskapen hos barnmorskor är enorm, men flera barnmorskor säger att de är förvånade över hur mycket de lär sig på en KGHypnobirthing lärarutbildning. De lär sig nya vinklar på födsel och den process de har arbetat med i åratal, och det förnyar visionen som fick dom att dra sig till yrket i första hand.

Obstetriker inser nu också fördelarna som Hypnobirthing ger och välkomnar möjligheten att få en ny syn på det område där de har kunskap och expertis.

En hypnoterapeut som kanske redan förstår sinnet/kroppens samverkan är förvånad över hur kraftfullt programmeringen av sinnet påverkar kroppens intuitiva respons.

En mamma som har fött barn med hypnobirthing förstår redan hur kraftfullt metoden fungerar eftersom hon förmodligen upplevt det i praktiken. Hon kan redan anatomin och fysiologin, teorin och praktiken, och hennes erfarenhet kan vara en inspiration för andra kvinnor.

Alla dessa människor som utbildat sig inom hypnobirting gör skillnad för kvinnors och deras barns liv.

 

Kursen gör det möjligt för dig att kunna lära ut:

  • Anledningarna till varför KGHypnobirthing är så effektivt
  • Skillnaden mellan en naturlig och medicinsk förlossning
  • Kroppens naturliga effektivitet och bekvämlighet under födseln
  • Enkelheten i en naturlig och lugn födsel och hur man uppnår den
  • Tankens kraft
  • Hur man bygger upp självförtroende och släpper rädslor
  • Hur man använder KG Hypnobirthings principer under förlossningen
  • Partnerns/ stödpersonens betydelse
  • Relationen mellan mamma, pappa och bebis
  • Näring under graviditeten

Kursinnehållet uppdateras kontinuerligt för att alltid bli bättre och kunna vara ledande inom den ständigt förändrande omvärld vi arbetar inom.

För att läsa mer om kurs innehållet kan du läsa mer här, men kom tillbaka till denna sidan för att boka kurs i Stockholm

Kontakta oss / Boka instruktör kurs