Scroll to top

Frida Detter, Grundare av Hypnobaby
Hypnobabies: Odin, Ibsen, Monti och Faye

Mitt namn är Frida Detter och jag är diplomerad KG Hypnobirthing instruktör. Jag har coachat över 600 par i Sverige med att ta kontroll över sin egen födsel och bygga självförtroende samt tillit för sina kroppar.

Genom den erfarenhet och utbildning som jag har vill jag hjälpa dig med de bästa verktygen så att du också ska få uppnå detta.
Efter flera år utomlands flyttade jag och min man till Stockholm år 2013 där vi numera bor med våra barn Odin, Ibsen, Monti och Faye födda 2013, 2015, 2017 och 2021.

När jag var gravid med mitt första barn i London var jag rädd och orolig både för komplikationer och smärtan. En kollega tipsade om Hypnobirthing vilket till en början kändes flummigt för både mig och min man. Men eftersom att jag praktiserat yoga i flera år, så kändes samarbetet mellan kropp, själ och sinne som ett naturligt val. Vi gick på en helgkurs i London och efteråt hade jag ett bättre självförtroende och vi kände oss både lugna inför förlossningen. Jag såg till och med fram emot det! Jag har använt mig av metoden till alla tre födslar som var utan smärtlindring, komplikationer eller några stygn. Barnens hjärtslag var lugna hela förloppet och de kom ut helt utan stress. Min man kände också att han fick en tydlig roll genom hela processen. Två av våra barn föddes hemma enligt plan vilket var helt magiskt och förhöjde faktiskt Hypnobirthing upplevelsen till en annan nivå. På fritiden brinner jag för yoga, mindfulness och naturen.

2015 insåg jag att det fanns behov för tekniken i Sverige och grundade därmed Hypnobaby The Positive Birth Society grundades för att hjälpa kvinnor och deras partners att få positiva födsel upplevelser. KG Hypnobirthing Institute programmet är godkänt av The Royal College of Midwives, UK.

bid
FRIDA-DETTER