Scroll to top
en sv

Om oss

Frida Detter, Grundare av Hypnobaby
Hypnobabies: Odin, Ibsen & Monti

Efter flera år utomlands flyttade jag och min man tillbaka till Stockholm år 2013 där vi numera bor med våra barn Odin, Ibsen och Monti födda 2013, 2015 och 2017.
När jag var gravid med mitt första barn i London var jag rädd och orolig inför förlossningen, både för komplikationer och smärtan. En kollega tipsade om Hypnobirthing vilket till en början kändes flummigt för både mig och min man. Men eftersom att jag praktiserat yoga i flera år, så kändes samarbetet mellan kropp, själ och sinne som ett naturligt val. Vi gick på en helgkurs i London och efteråt hade jag ett bättre självförtroende och vi kände oss både lugna inför förlossningen. Jag såg till och med fram emot det! Jag har använt mig av metoden till alla tre födslar som var utan smärtlindring, komplikationer eller några stygn. Barnens hjärtslag var lugna hela förloppet och de kom ut helt utan stress. Min man kände också att han fick en tydlig roll genom hela processen. Vår tredje pojke Monti föddes till och med hemma enligt plan vilket var helt magiskt.

2015 insåg jag att det fanns behov för tekniken i Sverige. Hypnobaby The Positive Birth Society grundades för att hjälpa kvinnor och deras partners att få positiva födsel upplevelser. Jag är certifierad KG Hypnobirthing instruktör i London, den ända Hypnobirthing kurs som godkänts av the Royal College of Midwives.