Scroll to top

GRAVID KURS FRÅN MOBILEN

Hypnobabys födsel förberedande kurser har hjälpt tusentals blivande föräldrar i Sverige med att mentalt ställa in sig inför graviditet, födsel och föräldraskap med ett holistiskt tänk och även informerad fakta. Den inspelade versionen av kursen som du nu kan ta del av när du vill, är skapad med ett inkluderande och tillgängligt tänk så att du som inte har möjlighet att vara med på plats ska få uppnå en likande upplevelse. Med hjälp av en stängd facebook community, stående Q&A live möten med en hypnobirthing instruktör, får du och din partner chans att ta del av en interaktiv och informativ värld av hypnobirthing experter vid behov. Det är viktigt för oss att vi inte tappar kvalité nivå på kursen, därav kommer vi se till att hålla dig i handen tills du gjort färdigt kursen, övat och känner dig nöjd!

Oavsett vilken födsel du planerar, när och var så är denna kursen för dig.
Kursen kommer ge dig många ’aha’ insikter om din kropp som du inte hade en aning om. Du kommer att känna dig stark och självsäker inför födseln, och fri från rädslor.

Kursen är en officiell KGHypnobirthing kurs och är godkänd av Royal College of Midwives i Storbritannien

Just nu kan du välja att antingen betala direkt för 8 mån tillgång till kursen och allt material eller betala endast 225 kronor i månaden utan bindningstid. Du får även 2 dagar gratis att prova på innan du börjar någon betalning. Du avslutar betalning när du vill genom att gå in på ‘My Membership’ sedan ‘Manage subscriptions’. Kursen är friskvårdsberättigad.

225 kr/månaden utan bindningstid

225 kr/månaden utan bindningstid

Just nu kan du välja att antingen betala direkt för 8 mån tillgång till kursen och allt material eller betala endast 225 kronor i månaden utan bindningstid. Du får även 2 dagar gratis att prova på innan du börjar någon betalning. Du avslutar betalning när du vill genom att gå in på ‘My Membership’ sedan ‘Manage subscriptions’. Kursen är friskvårdsberättigad.

KOM IGÅNG

Vad är hypnobirthing och varför borde jag göra kursen?

Det spelar ingen roll om du planerar en vattenfödsel hemma, igångsättning på sjukhus eller kejsarsnitt. Det viktiga är att du är fullt informerad och känner dig trygg, beväpnad med praktiska verktyg för att hjälpa dig att förbli lugn och avslappnad hela tiden och ha befogenhet att fatta rätt beslut för dig och ditt barn. Det spelar roll att du för resten av ditt liv, när du minns din födsel, kommer ihåg det som en positiv upplevelse, snarare än en traumatisk. Hypnobirthing hjälper till med det. Det finns inget scenario där det du har lärt dig inte hjälper dig.

Metoden hjälper dig koppla bort rädsla och oro och hjälper din kropp få arbeta ostört vilket frisätter dina naturliga smärtlindrings hormoner. Därför känner sig Hypnobirthing mammor bekvämare eftersom lugnet får dom att rida genom sammandragningarna istället för att arbeta emot dom.

Att föda barn är inte en intellektuell process, utan kroppslig och därför behöver vi förbereda oss på ett annat sätt än att bara vara pålästa. Kroppen är gjord för att föda barn. Kroppen arbetar bäst utan att huvudet lägger sig i under födandet. Vi måste därför träna oss på att låta kroppen arbeta ostört.

Partnern har en viktig roll för att metoden ska fungera. Partner och mamman får tydliga roller och bygger väg för ett teamwork som kan vara stärkande mentalt för båda inför, under och efter födseln.

“Vår andra födsel var mycket mer harmonisk jämfört med min första. Hypnobirthing med andning, affirmationer, musik och avslappningsövningar hjälpte mig enormt.”

My Troedsson, Hypnobaby Ruben

Vad ingår i paketet

Video

10 timmar inspelat kurs material (video alt ljud) som du kan spela när du vill på mobilen eller datorn.

Mp3

3 timmar MP3 ljudfiler för avslappning inför och under födseln att lyssna på mobilen.

Affirmationer

1 tim affirmationer som MP3

Bakgrundsmusik

Flera timmar bakgrundsmusik

Födsel brev mallar

Födsel brev mallar som word dokument.

Informativa PDF:er

Informativa PDF:er för olika situationer/komplikationer som PDF.

Manus

Manus för högläsning under graviditeten som PDF filer.

Kerstin Uvnäs Moberg

Exklusiv intervju video med oxytocin forskare Kerstin Uvnäs Moberg.

14 dagars pengarna tillbaka-garanti*

Vi lovar att när du slutför den här kursen kommer du att känna dig mer informerad, positiv, självsäker och lugn inför din födsel. Det är därför vi kan erbjuda en 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du köper kursen och du inte tycker att den är till hjälp, hör bara av dig inom 14 dagar så återbetalar vi dig i sin helhet*. Det är så mycket vi tror på denna kurs. Du har bokstavligen ingenting att förlora.

*För att kvalificera för full återbetalning måste du ha sett mindre än 40 % av innehållet och ha skickat in din begäran inom 14 dagar efter köpet.

Varför Hypnobaby?

 En av de första i Sverige som coachat hypnobirthing aktivt sedan 2016.

 Anpassat enligt svensk kultur och den svenska förlossningsvården.

 Hypnobabys kurs är baserat på KGHypnobirthing metoden som är en officiell föräldrar utbildning godkänd av Royal College of Midwives, UK.